Bath pierde la Gloucester in Aviva Premiership

Aviva Premiership.

Etapa a sasea a campionatului englez de rugby, Aviva Premiership, a inceput cu partida dintre Sale Sharks si Leicester Tigers.

Desi rechinii au condus la pauza cu 8-6, in cele din urma experienta net superioara a oaspetilor si-a spus cuvantul. Leicester s-a impus cu 20-8, dupa eseul lui Youngs.

Gazdele au avut si ele o incercare, semnata de Miller. Internationalul moldovean Vadim Cobilas a intrat pe terenul invinsilor, in minutul 49.

Donald a marcat toate punctele celor de la Bath, in deplasarea perdanta, 10-16 pe terenul lui Gloucester. Bath se pregateste acum de vizita la Bucuresti. Bath a condus cu 10-0, dupa un eseu transformat si o lovitura de pedeapsa. Burns si-a readus echipa in joc pana la pauza, 6-10, dupa care tot el, in colaborare cu marcatorul unui eseu, Cook, au semnat succesul lui Gloucester.
London Irish a furnizat marea surpriza, castigand la scor cu mult mai bine cotata Northampton, 39-17. Joseph, Paice, Ojo si Gibson au ajutat echipa „irlandezilor” sa intre in posesia bonusului ofensiv. Eseurile oaspetilor au venit pe mana lui Pisi si Dowson, insuficient insa pentru un rezultat satisfacator.

Exeter a fost si ea una dintre performere, dupa victoria cu 42-28, in fata celor de la Harlequins. Gazdele au marcat nu mai putin de cinci eseuri, prin Sturges, White, Shoemark, de doua ori, si Naqelevuki. „Arlechinii” au culcat balonul in terenul de tinta advers de trei ori, prin Evans, Monye si Dickson. Ei s-au ales totusi cu bonusul defensiv, pentru ca in finalul primei reprize au beneficiat de un eseu de penalitate. La pauza, gazdele au condus cu 16-14. Evans a vazut cartonasul rosu in partea a doua a meciului, ceea ce a cantarit enorm in balanta meciului.

London Welsh a pierdut contra celor de la Saracens, pe teren propriu, cu 28-23. „Galezii” s-au impus insa la raportul eseurilor, 2-1, dupa reusitele lui MacKenzie si Arscott. Saracens a avut o singura incercare, marcata de Hodgson. Paulica Ion a fost titular la gazde, pana in minutul 73. La pauza a fost 13-19.

London Wasps a castigat foarte greu cu 10-6, in fata celor de la Worcester Warriors. Eseul lui McIntyre, din minutul 4, a decis finalmente disputa. Jones a dus scorul pana la 10-0, la pauza, dupa care Goode, cu o lovitura de pedeapsa si un dropgol, a asigurat bonusul defensiv pentru oaspeti.

In clasament, Northampton, cu 22 de puncte, continua sa conduca. Lidera este urmarita de un pluton de patru formatii, in care Harlequins, Leicester Tigers si Saracens au cate 20 de puncte, iar Gloucester 19.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile