Bergamo a marcat 5 eseuri pentru Calvisano

Eccellenza.
Eccellenza.

In etapa a VIII-a din Campionato Eccellenza, Calvisano adversara Lupilor Bucuresti in Amlin Challenge Cup a reusit o victorie la scor, 61-0 in fata celor de la Capitolina.

Eroul galben-negrilor a fost aripa Bergamo care a marcat cinci eseuri, hat-trick-ul reusindu-l deja dupa primele 20 de minute, pe lista marcatorilor de incercari mai trecandu-si numele Steyn cu o dubla, Hehea si Scanferla.

Calvisano, pe care Lupii Bucuresti o vor intalni pe 11 ianuarie 2014 in revansa partidei contand pentru Amlin Challenge Cup, au evoluat in alcatuirea: Appiani-Bergamo (De Jager), Chiesa, Castello (Frapporti), Susio-Griffen (c), Violi M. (Picone)-Steyn (Beccaris), Salvetti, Zdrilich – Hehea, Andreotti- Costanzo ( Violi E.), Gavazzi (Ferraro), Scarsini ( Magli).

Viadana cu Liviu Pascu printre titulari a castigat la Roma in fata lui Lazio cu rezultatul de 28-3, obtinand si bonusul ofensiv pentru cele patru eseuri marcate de Horn dubla, Yakopo si Robetson, punctele de onoare ale gazdelor fiind semnate de Rubini din lovitura de pedeapsa.

San Dona a cedat pe terenul celor de la Fiamme Oro chiar daca a marcat trei incercari, una fiind semnata de Bogdan Iovu, celelalte fiind opera lui Flynn respectiv un eseu de penalizare.

Gazdele au ripostat tot cu trei incercari marcate de Amenta, Zitelli si Sepe, Benetti facand diferenta cu un dropgol, patru penalitati si trei transformari, rezultatul final fiind 33-25 in favoarea lui Fiamme Oro.

Rovigo au un sezon foarte bun si dupa victoria in fata celor de la I Cavalieri Prato cu rezultatul de 40-17 conduc in clasament, succesul fiind obtinut cu bonus ofensiv gratie eseurilor marcate de Van Niekerk dubla, Montaurilo si Ruffolo, pentru ros-albastri moldoveanul Gheorghe Gajion intrand in partea secunda. De partea cealalta s-a remarcat Von Grumbkow care a marcat doua eseuri in contul lui I Cavalieri.

Runda s-a incheiat cu derby-ul dintre Mogliano si Padova pe care campionii en-titre l-au castigat cu rezultatul de 15-10. C. Repetto si Swanepoel au inscris cate un eseu pentru Mogliano, Sarto pentru Padova, intr-o disputa care a fost condusa la centru de arbitrul Marius Mitrea.

Clasament:
1.Rovigo-30p
2.Calvisano-27p
3.Viadana-26p
4.Padova-23p
5.Mogliano-21p
6.I Cavalieri-18p
7.San Dona-16p
8.Fiamme Oro-16p
9.Lazio-7p
10.Capitolina-5p
11.Reggio-1p

Etapa urmatoare va avea loc intre 4 si 5 ianuarie dupa programul:
Viadana-Calvisano
San Dona-Rovigo
Capitolina-Fiamme Oro
I Cavalieri-Lazio
Reggio-Mogliano

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile