Brigada de arbitri italiana pentru partida Brive-Lupii Bucuresti

Giuseppe Viviarini la meciul Romania-Canada din noiembrie 2013.
Giuseppe Viviarini la meciul Romania-Canada din noiembrie 2013.

Lupii Bucuresti vor incheia partidele programate pentru acest an in Amlin Challenge Cup cu o deplasare in Franta la Brive.

Pentru aceasta disputa a fost desemnat sa oficieze o brigada de arbitri din Italia care-l va avea la centru pe Giuseppe Vivarini.

Vivarini este un arbitru cunoscut pentru noi si in acelasi timp de bun augur, prezenta sa la partidele Lupilor sau ale Stejarilor insemnand tot atatea victorii romanesti.

In editia trecuta a Amlin Challenge Cup italianul a condus partida dintre Lupii Bucuresti si Agen incheiata cu un succes dramatic al baietilor nostri, rezultat 25-22, pentru ca in acest an sa fie prezent la centru in victoria Stejarilor din Spania cu 25-15 (partida contand pentru CEN) si ca asistent in partida castigata impotriva Canadei cu rezultatul de 21-20.

Originar din Padova, in varsta de 33 de ani, Vivarini a condus prima partida test in 2011, o disputa contand pentru CEN divizia 1B dintre Belgia si Cehia, in timp ce in Amlin Challenge Cup are la activ cinci aparitii dintre care trei in acest sezon cand a condus disputele: Worcester-Biarritz, Bath-Newport si Stade Francais-Lusitanos XV.

De asemenea, Vivarini, care s-a facut remarcat in Campionato Eccellenza conduce cu regularitate dispute din Liga Celtica iar in 2011 a impartit dreptatea la Campionatul Mondial rezervat juniorilor.

Giuseppe Vivarini va fi ajutat de asistenti provenind tot din Italia si anume Carlo Damasco respectiv Andrea Spadoni.

Partida dintre Brive si Lupii Bucuresti va avea loc astazi si este programata sa inceapa la ora 20:30.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile