Brigadă românească, cu Alexandru Ionescu la centru, la meciul Georgia – Rusia din ultima etapă a #REC2020

Etapa restanta a ediției 2020 a Rugby Europe Championship aduce în prim plan pe lângă meciul dintre România și Belgia programat pe 7 februarie la Craiova, și o delegare legată de brigada de arbitri.

Meciul dintre Georgia și Rusia, ce va avea loc la Tbilisi, tot pe 7 februarie, va fi arbitrat la centru de către Alexandru Ionescu, ajutat la margine de către Cristian Șerban și Radu Petrescu. Este cel de-al doilea meci internațional pe parcursul a două luni care îl are la centru pe Alexandru Ionescu, acesta arbitrând în luna noiembrie, la Lisabona, primul său meci World Rugby la nivel de seniori, Portugalia – Brazilia.

De altfel, aceasta este și brigada care a oficiat finala Cupei României, disputată la finalul lunii noiembrie, la București, dintre CSM Știința Baia Mare și CSA Steaua, câștigată de maramureșeni cu 35-19.

„Cred că prestația noastră, pe care am avut-o la acel meci de la Lisabona, ne-a adus această nouă delegare din partea Rugby Europe. Este un plus de încredere pe care oficialii rugbyului european și mondial îl dau arbitrilor români. Pentru mine este o onoare și un privilegiu să arbitrez în cea mai importantă competiție a Rugby Europe. Va fi un meci interesant, puternic și am încredere că îl vom duce cu bine la bun sfârșit. Dincolo de această delegare importantă, cred că este și o nouă oportunitate pentru noi ca să demonstrăm nivelul arbitrajului românesc și sper ca și alți colegi, arbitri, să facă acest pas. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată”, a declarat Alexandru Ionescu.

În această etapă a Rugby Europe Championship, ultima din ediția 2020, vor avea loc meciurile: România – Belgia, Georgia – Rusia și Spania – Portugalia.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile