Bryan Habana este asteptat la Toulon pentru sezonul urmator

Bryan Habana.

Intr-o emisiune televizata, presedintele clubului Toulon, Mourad Boudjellal, a confirmat faptul ca echipa din Top 14 este tot mai aproape de a-l achizitiona pe Bryan Habana.

Toulon este o echipa cosmopolita, antrenorul Bernard Laporte avand sub comanda sa nume precum Jonny Wilkinson, Matt Giteau, Steffon Armitage, Bakkie Botha sau Joe van Niekerk.

“Ros-negrii” sunt in momentul de fata lideri in clasamentul Top 14, sezonul trecut pierzand doua finale, una in campionatul frantei, cealalta in Amlin Challenge Cup.

Bryan Habana este asteptat sa vina la Toulon incepand cu sezonul viitor, discutiile dintre cele doua parti avand loc cu ocazia turneului efectuat de Springboks in Europa, toamna aceasta.

Habana evolueza pentru Western Province in Currie Cup, echipa alaturi de care a devenit campion in acst sezon si pentru Stormers in Super Rugby.

In tricoul Springboks, aripa sud-africana in varsta de 29 de ani a disputat 83 de partide reusind 47 de incercari, cucerind titlul mondial in 2007 atunci cand a marcat opt eseuri si l-a egalat pe Jonah Lomu, cel care reusise aceeasi performanta in 1999.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile