Calvisano au castigat derby-ul cu I Cavalieri Prato

Eccellenza.
Eccellenza.

Derby-ul etapei a VII-a din Campionato Eccelenza a opus pe I Cavalieri si adversarii Lupilor Bucuresti din AMLIN Challenge Cup, Calvisano.

Dupa o partida in care gazdele, I Cavalieri, au condus la pauza cu 16-14, Calvisano au intors rezultatul in minutul 15 al reprizei a doua dupa un eseu semnat De Jager, reusita insemnand si singurele puncte marcate in partea secunda a jocului.

La eseuri a fost 2-2, C. Marchetti si De Gregori marcand pentru gazde, Canavosio si De Jager pentru Calvisano in contul careia Haimona a concretizat trei lovituri de pedeapsa.

Calvisano a utilizat urmatoarea formula de joc: De Jager, Canavosio (Bergamo), Chiesa, Castello, Visentin (Susio), Haimona, Griffen (Violi), Steyn, Belardo, Zdrilich, Cavalieri, Beccaris (Hehea), Costanzo, Ferraro (Panico), Lovotti (Romano).

Viadana s-a impius cu rezultatul de 32-21 in fata celor de la Fiamme Oro luand si bonusul ofensiv gratiei eseului reusit de Liviu Pascu, cel care a fost desemnat jucatorul partidei, restul incercarilor fiind marcate de Travagli, Fenner si Padro. Pentru invinsi Benetti si Cocivera au inscris cate un eseu.

Cu moldoveanul Gheorghe Gajion titular in prima repriza pe post de pilier, Rovigo a castigat pe terenul lui Reggio, rezultat 26-13 si se afla in fruntea clasamentului. Invingatorii au luat si bonusul ofensiv in urma celor patru incercari semnate de Ruffolo, Bergamasco, Bason si Van Niekerk, pentru invinsi albanezul Daupi si Mandelli avand cate o reusita in terenul de tinta advers.

Padova, ocupanta locului trei, a avut o partida dificila cu cei de la Capitolina reusind o victorie cu 27-21 obtinand astfel si bonusul ofensiv. Morsellino si Rossi izbutitind cate o dubla, in timp ce ocupanta penultimei pozitii a finalizat si ea de doua ori in terenul de tinta advers prin Conti respectiv Buscema.

Campionii en-titre, Mogliano, au revenit in repriza secunda pentru a se impune la Roma in fata lui Lazio, care a condus la pauza cu 6-5.

Pentru romani Nathan a marcat patru penalitati in timp ce Mogliano si-a trecut in cont doua eseuri prin Ceccato si Candiago, rezultatul final fiind 15-12 in favoarea vizitatorilor.

Clasament:
1.Rovigo-25p
2.Calvisano-22p
3.Padova-22p
4.Viadana-21p
5.I Cavalieri-18p
6.Mogliano-17p
7.San Dona-16p
8.Fiamme Oro-12p
9.Lazio-7p
10.Capitolina-5p
11.Reggio-1p

Urmatoarea etapa va avea loc pe 21 si 22 decembrie dupa programul:
Lazio-Viadana
Rovigo-I Cavalieri
Mogliano-Padova
Fiamme Oro-San Dona
Calvisano-Capitolina

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile