Calvisano au cedat in derby-ul cu Viadana

Campionato Eccellenza.

Campionii en-titre, Calvisano au pierdut derby-ul rundei disputat la Viadana. Gazdele, cu Liviu Pascu titular si prezent pe toata durata partidei, au avut un start foarte bun si in minutul 26 conduceau cu 17-0 gratiei celor trei incercari reusite de Albano, Sintich si Van Jaarsveld. Adversarii Lupilor Bucuresti in Amlin Challenge Cup, Calvisano, au revenit insa si au reusit sa egaleze prin doua incercari semnate de Lovotti si Ferraro, ambele transformate de Griffen care a mai punctat si dintr-o penalitate. Vidana s-au impus insa cu 20-17 prin lovitura de pedeapsa concretizata de Apperley cu cinci minute inainte de finalul jocului. Partida a fost arbitrata de Marius Mitrea.

San Dona au cedat la Reggio desi au condus cu 15-3 si datorita unui eseu semnat de Bogdan Iovu. Reggio au revenit insa si cu doua eseuri respectiv o penalitate semnata de Mantovani in ultimul minut de joc s-au impus cu rezultatul de 18-15.

Fiamme Oro au fost singura echipa care a luat si bonusul ofensiv in aceata runda, invingand-o pe codasa Crociati, cea care nu a reusit pana in prezent nicio victorie. Fiamme Oro au marcat sase incercari, evidentiindu-se Marini cu o dubla, scorul final fiind 40-7.

Mogliano au trecut de Lazio cu 20-3 intr-o partida fara istoric, in care gazdele au reusit doua incercari, marcatori fiind Ceccato si Costa.

L’Aquila a ramas fara victorie cedand si in fata lui Rovigo, in ciuda unui eseu marcat. Basson a fost eroul oaspetilor reusind cinci lovituri de pedeapsa si un dropgol care au asigurat victoria “ros-albastrilor” cu rezultatul de 18-11. La Rovigo a intrat din postura de rezerva si jucatorul moldovean Stefan Ciochina.

Padova au cedat pe propriul teren in fata lui Cavalieri, intr-o partida dominate de oaspeti. Gazdele au izbutit sa marcheze o incercare prin Ansell, insa Cavalieri au replicat prin doua eseuri semnate de Sepe si Ragusi care a reusit un eseu, o conversie si doua lovituri de pedeapsa.

Clasament:
1. I Cavalieri-37p
2. Viadana-37p
3. Calvisano-33p
4. Padova-31p
5. Rovigo-27p
6. Mogliano-27p
7. Lazio-16p
8. San Dona-16p
9. Fiamme Oro-16p
10. Reggio-13p
11. L’Aquila-3p
12. Crociati-1p

Etapa viitoare va avea loc pe 5 si 6 ianuarie 2013 dupa urmatorul program:
Padova-Viadana
Crociati-Reggio
Lazio-Fiamme Oro
Calvisano-Rovigo
San Dona-L’Aquila
Cavalieri-Mogliano

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile