Calvisano au smuls doua puncte din partida cu Agen

AMLIN Challenge Cup.

Desi au cedat pe propriul teren in fata lui Agen, italienii de la Calvisano au obtinut doua puncte bonus, unul ofensiv si unul defensiv.

Calvisano au inceput tare si inca din minutul 3 au deschis scorul prin incercarea flankerului Bracoli, transformata de Griffen. Agen nu s-au lasat impresionati de startul perfect al gazdelor si intr-un interval de 15 minute au reusit doua eseuri prin Bastien si Fono, ambele transformate de Lagarde, la care s-a adaugat si o penalitate pe care acelasi Lagarde a transformat-o in puncte.

Prima parte a jocului s-a incheiat cu cate o incercare de ambele parti. Mai intai Erasmus a reusit sa culce balonul in terenul de tinta la francezilor pentru ca dupa numai un minut Agen sa replice printr-un eseu de penalizare. La cabine Agen a intrat in avantaj, rezultat 31-17.

Partea secunda a inceput cu cea de-a cincea incercare pentru “alb-albastri”, Aripa Tagotago radicand scorul la 36-17 pentru francezi.

Finalul a apartinut gazdelor. Mai intai Erasmus a reusit o incercare pentru Calvisano, transformata de Griffen in minutul 51. Zece minute mai tarziu Vunisa a reusit al patrulea eseu pentru italieni care astfel au obtinut punctul bonus ofensiv. Griffen a transformat si aceasta incercare iar partida Calvisano-Agen s-a incheiat cu rezultatul 31-36.

Pentru infrangerea la mai putin de sapte puncte, Calvisano au obtinut si punctul bonus defensiv. Italienii, adversarii de saptamana viitoare a Lupilor, au reusit sa obtina doua puncte intr-o confruntare deosebit de grea, dar in care inaintarea a fost punctul forte, cele patru incercari fiind reusite de un flanker, o linia a 2-a si numarul opt.

Pos Team Pl W D L Pts
1 Bath Rugby Bath Rugby 1 1 0 0 5
2 Agen Agen 1 1 0 0 5
3 Cammi Rugby Calvisano Cammi Rugby Calvisano 1 0 0 1 2
4 Bucharest Wolves Bucharest Wolves 1 0 0 1 0

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile