Calvisano s-a impus pe terenul lui Fiamme Oro in Campionato Eccellenza

Calvisano s-a impus pe terenul lui Fiamme Oro in Campionato Eccellenza.

In Italia s-a disputat etapa a IX-a din cadrul primului esalon valoric, Campionato Eccellenza, Calvisano trecandu-si in cont un nou succes.Astfel, echipa romanilor Florin Vlaicu si Florin Surugiu continua sa se mentina pe prima pozitie a clasamentului.

Calvisano a castigat la Roma in fata lui Fiamme Oro cu rezultatul de 20-13, dupa o partida pe care a controlat-o in cea mai mare parte a timpului de joc, un eseu venit in ultimul minut aducand gazdelor bonificatia defensiva. Florin Surugiu a fost titular, in timp ce Florin Vaicu a intrat in minutul 57 cand l-a inlocuit pe fundasul De Jager.

Cu Vlad Badalicescu, Marius Sarbe si Dennis Perju titulari, L’Aquila a cedat dramatic pe propriul teren in disputa cu San Dona (rezultat 25-28), la care in primul XV s-a regasit Bogdan Iovu. In minutul 78, eseul lui Bonifazi se parea ca va aduce primul succes stagional pentru L’Aquila dar inainte de ultimul fluier al arbitrului, incercarea izbutita de Bertetti  si transformata de Mortali a stabilit soarta partidei.

De acelasi scenariu a avut parte si Padova, la care pilierul George Icob a fost titular, alb-negrii pierzand in deplasare la Mogliano cu rezultul de 19-17, dupa de au condus cu 12-6 si 17-16, decisive fiind lovitura de pedeapsa concretizata de Onori in ultimul minut.

Rovigo s-a ales cu bonusul ofensiv dupa victoria, 33-10 impotriva celor de la Piacenza, Ferro si Lubian fiind autori a cate unei duble, in timp ce Viadana mai spera sa poata obtina un loc in Play-Off dupa succesul cu Lazio, rezultat 18-9.

Clasament:

1.Calvisano-37p
2.Rovigo-35p
3.Padova-34p
4.Mogliano-27p
5.Viadana-21p
6.San Dona-20p
7.Lazio-18p
8.Fiamme Oro-15p
9.Piacenza-6p
10.L’Aquila-2p

In urmatoarea etapa, Calvisano, va primi vizita lui Piacenza, L’Aquila va avea o disputa extrem de dificila cu Viadana, in timp ce capul de afis al rundei cu numarul zece va fi intalnirea Rovigo-Padova, partide care se vor disputa pe 6 si 7 februarie.

FOTO:gazzettadelrugbista.it

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile