Canterbury, de neoprit

ITM Cup.

Canterbury au preluat sefia clasamentului in Premiership dupa o noua victorie la scor.

De acesta data “ros-negrii” s-au impus la Napier in fata lui Hawke’s Bay cu scorul de 44-3. A fost o partida fara istoric, Canterbury reusind sase incercari prin G.Whitelock, C.Taylor, McNicholl, Manu, L.Whitelock si M.Todd.

Punctele gazdelor le-a reusit Horell dintr-o lovitura de pedeapsa. In ceea ce-i priveste pe Hawke’s Bay acestia sunt tot mai aproape de retrogradare, ultima etapa fiind decisiva in acest sens.

In celalat joc al rundei, Tasman s-au impus surprinzator la Pukekohe in fata liderului din Championship, Counties Manukau. “Makos” au controlat partida si au reusit trei incercari prin dubla lui Betham si Malneek, cel care a sarbatorit cea de-a 100-a partida in campionatul provinciilor din Noua Zeelanda. Tupou a salvat cu un eseu onoarea echipei conduse de Tana Umaga. Cu aceasta victorie Tasman si-a asigurat locul in play-off unde va lupta pentru promovarea in Premiership.

Cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat in Premiership, Canterbury, Wellington , Auckland si Taranaki si-au asigurat pozitia pentru a participa in play-off.

In Championship Counties Manukau, Otago si Tasman sunt sigure de prezenta in play-off. Ultima etapa va decide si cea de-a patra echipa, in lupta fiind Northland, Southland si Manawatu.

Ultima etapa a sezonului regulat se va disputa intre 11 si 14 Octombrie si va programa partidele:
Otago-Auckland
Southland-Manawatu
Northland-Counties Manukau
Waikato-Hawke’s Bay
Tasman-North Harbour
Wellington-Taranaki
Canterbury-Bay of Plenty

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile