CFR CSU Brasov este campioana in Divizia A editia 2014

Pe terenul II al Stadionului National Arcul de Triumf s-a disputat finala Diviziei A editia 2014 avandu-le ca protagoniste pe cele doua castigatoare ale sezonului regulat din Seria Est respectiv Vest, Sportul Studentesc si CFR CSU Brasov, victoria revenind brasovenilor cu rezultatul de 28-19.

Studentii au inceput mai bine partida, dominarea teritoriala a acestora putand aduce primul eseu al partidei insa nu au reusit sa treaca de apararea atenta a brasovenilor care au ripostat printr-un dropgol al lui Dragos, cel mai eficient marcator al Diviziei A, gratie careia au deschis scorul.

In a doua jumatate a primei reprize au venit si incercarile, cate una de fiecare parte si cum transformerii au prins o zi mai putin fasta dupa primele 40 de minute ale jocului scorul a fost de 8-5 in favoarea celor de la CFR CSU Brasov.

Repriza secunda a consemnat primele puncte tot in dreptul brasovenilor insa Sportul Studentesc a avut o revenire spectaculoasa si cu aportul inaintarii alb-negrii au marcat doua eseuri preluand astfel conducerea cu 19-11 atunci cand mai era de disputat un sfert de ora pana la ultimul fluier al arbitrului.

Situatia s-a schimbat radical insa atunci cand studentii au ramas in inferioritate numerica dupa un cartonas galben incasat pentru placaj fara balon si elevii lui Emilian Duta au marcat doua eseuri, fazele fiind asemanatoare cu lovituri de pedeapsa jucate repede la mana care au surprins defensiva bucurestenilor.

CFR CSU Brasov s-a impus cu rezultatul de 28-19 marcatorii punctelor victoriei fiind: Pistea doua eseuri, Dragos un eseu, un dropgol si o lovitura de pedeapsa, Andrei un eseu, respectiv talonerul Pap care si-a trecut in cont o transformare.

Echipa trimisa in teren de antrenorul Emilian Duta care a castigat pentru al doilea an consecutiv titlul de campioana in Divizia A a aratat astfel: Andrei, Pap, Simineti A – Kovacs, Butnaru – Pintican, Pustiu, Simineti B. – Ravar, Dragos –Nita, Stefan, Sageteanu, Coti – Pistea. Rezerve: Pricop, Bacanu, Asimine, Zaharescu, Isac, Vatra si Dobrin.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile