Conducerea Federației Române de Rugby aplică pentru postul de Consilier al Ministrului Tineretului și Sportului

Conducerea Federației Române de Rugby a decis să aplice pentru postul de consilier al Ministrului Tineretului și Sportului, care ar urma să îl ajute pe domnul Novak cu administrarea Complexului Sportiv Arcul de Triumf, în urma anunțului apărut pe platforma managero.ro.

Astfel, președintele Alin Petrache, alături de cei trei vicepreședinți Bogdan Marinescu, Anton Pisaroglu și Mircea Copaci, împreună cu trezorierul Eugen Teodorovici își pun la dispoziția ministrului experiența lor în domeniile din care provin.

Alin Petrache: “Sunt bucuros să pot să-mi ofer toată experiența acumulată de-a lungul anilor domnului ministru. Am convingerea că pot face față acestei provocări și consider că acest Complex Sportiv Arcul de Triumf are nevoie de un manager profesionist, motiv pentru care am hotărât, împreună cu colegii mei, să aplicăm pentru acest job. Pot spune că am avantajul că am administrat acest complex și înainte de renovare și, mai ales, că am fost implicat în construirea noului stadion încă din momentul în care era doar un vis. Am acest avantaj, care sper să conteze pentru cei care vor alege câștigătorul. De asemenea, atât eu, cât și colegii mei vom face acest lucru fără a fi remunerați. În cazul în care nu voi fi ales eu, din orice motiv, domnul Ministru poate să aleagă dintre ceilalți patru colegi ai mei care vin din zona managementului sportiv sau din zona mediului de afaceri. Mâine vom depune dosarele și vom face public rezultatul demersului nostru.”

Misiunea jobului, conform platformei mai sus menționată, este: “Sarcini specifice de project management, având ca obiectiv principal consilierea Ministrului Tineretului și Sportului în vederea administrării complexului sportiv Arcul de Triumf din București”.

Cerințele jobului sunt: “manageri cu experiență în administrarea unor companii sau instituții similare sau apropiate ca mărime și obiect de activitate cu complexul sportiv Arcul de Triumf: complexuri sportive sau de evenimente, centre culturale mari, hoteluri, obiective turistice la standarde înalte etc. Limba engleză trebuie cunoscută bine”.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile