Constanta, pe locul intai la Focsani

Weekend-ul trecut s-a jucat rugby 7. Sportivii categoriei U19 s-au reintalnit sambata la Focsani intr-o noua etapa, cea secunda, a Diviziei Nationale de Juniori.

Pe stadionul Tineretului din Focsani s-au infruntat membrele grupei A – CSO Pantelimon, LPS Constanta si LPS Focsani si cele ale grupei B – Colegiul National Aurel Vlaicu, CTMRTF si CSS Barlad.

In preliminarii Focsaniul a invins Pantelimonul (7-24) si Barladul a iesit victorios din confruntarea cu CTMRTF (33-5). Tot in preliminarii constantenii au batut Pantelimonul (28-7) si CNAV-ul s-a impus in fata Barladului (28-12). Ultimele partide s-au purtat intre LPS Focsani si LPS Constanta (14-14) si CTMRTF vs CNAV (14-19).

Dupa aceste dispute a devenit clar ca Pantelimonul va intalni CTMRTF-ul in batalia pentru penultima pozitie a clasamentului. Meciul s-a incheiat cu 26-7, Pantelimonul adjudecandu-si locul cinci.

In lupta pentru locurile trei si patru au intrat LPS Focsani si CSS Barlad, castigatoare fiind reprezentativa Focsaniului.

Prima pozitie le-a apartinut rugbystilor de la malul marii, care i-au infrant pe elevii colegiului din capitala cu 24-0.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile