Cristian Almas, Directorul SuperLigii CEC Bank editia 2015

O sedinta a Colegiului Director al Federatiei Romane de Rugby a decis ca functia de Director al SuperLigii CEC Bank editia 2015 sa fie ocupata de Cristian Almas.

Membrii Biroului Federal reunit pe 23 ianuarie il votasera in aceasta postura pe Viorel Popescu, insa din considerente personale care-i limitau disponibilitatea, acesta nu a mai putut ocupa postul in cauza.

Noul Director al SuperLigii CEC Bank si-a facut junioratul la Triumf Bucuresti, club impreuna cu care a cucerit titlul de campion national. De doi ani de zile ii pregateste pe juniorii de la Soimii Bucuresti, fiind in paralel activ si in proiectele de dezvoltare nationala initiate de FRR impreuna cu MTS si Politia Capitalei.

In cadrul programului Pierre de Coubertin – Muguri de Campion, Cristi Almas a fost responsabil de instruirea profesorilor din judetele Calarasi, Ialomita si Prahova. In cel de-al doilea proiect al federatiei din cadrul programului, Drum Olimpic, Cristian Almas a desfasurat activitati de selectie si testare in Ilfov.

In parteneriatul FRR – Politie, Cristian a indeplinit rolul de pedagog-antrenor pentru elevii din unitatile de invatamant cu risc crescut de violenta, programul referindu-se la combatarea violentei in scoli si licee. Intreaga activitate depusa de el in cadrul FRR a stat sub semnul voluntariatului.

Cristian Almas este absolvent al Academiei de Rugby, promotia 2014.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile