CS Gold Corporation a castigat etapa de rugby 7 feminin junioare de la Buzau

Sambata s-a disputat cea de-a doua etapa contand pentru Campionatul National de Rugby 7 junioare care a avut loc la Buzau cu participarea echipelor: CS Gold Corporation, Venus Temad Piatra Neamt, CSM Pascani, RC Buzau si RC Ariesul Mihai Viteazu, aceasta fiind si ordinea din clasamentul final.

Desi in primul turneu disputat la Zlatna, CS Gold a incheiat doar pe pozitia a treia, ardelencele au debutat in forta castigand prima disputa cu CSM Pascani, campioanele de anul trecut, dupa ce in ambele reprize au reusit sa inscrie cate doua eseuri.

A urmat o victorie contra gazdelor de la RC Buzau, buzoiencele castigand suprinzator in fata fetelor de la RC Ariesul in prima partida disputata, pentru ca apoi CS Gold sa se impuna decisiv in partida cu Venus Temad dupa o prima repriza incheiata la egalitate si o a doua transata dupa un eseu transformat.

In aceste conditii Venus Remad si CSM Pascani au ramas sa lupte pentru pozitia a treia victoria revenind fetelor din Piatra Neamt care au castigat marcand trei eseuri fara replica din partea campioanelor en-titre.

De altfel Venus Temad, clasata pe pozitia secunda a obtinut si cea mai consistenta victorie din etapa de la Buzau, un succes cu 54-0 in fata gazdelor, dupa opt eseuri marcate din care sapte au fost transformate.

Rezultatele complete ale etapei a II-a din Campionatul National de Rugby 7 junioare de la Buzau:

RC Ariesul-RC Buzau 5-12 CS Gold-CSM Pascani 24-5 RC Buzau-CS Gold 0-30 Venus Temad-RC Ariesul 17-0 CS Gold-Venus Temad 12-5 CSM Pascani-RC Buzau 39-0 Venus Temad-CSM Pascani 19-0 RC Ariesul-CS Gold 5-31 CSM Pascani-RC Ariesul 24-7 RC Buzau-Venus Temad 0-54

Clasament etapa a II-a:

1.CS Gold Corporation-12p 2.Venus Temad-10p 3.CSM Pascani-8p 4.RC Buzau-6p 5.RC Ariesul-4p

Dupa doua etape disputate clasamentul general cumulat arata astfel:

1.Venus Temad-20p(+113) 2.CS Gold Corporation-20p(+102) 3.CSM Pascani-16p 4.RC Ariesul-14p 5.RC Buzau-10p

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile