CS Manastur a castigat prima partida internationala

CS Manastur si Budapest Exiles au disputat pe stadionul din Parcul Iuliu Hatieganu o prima partida din ceea ce se doreste ca pe viitor sa devina o serie de trei dispute anuale, dotate cu trofeul Mathias Corvin, si care sa revina echipei cu cel putin doua victorii.

Acesta a fost debutul international al celor de la CS Manastur, care se pregatesc pentru participarea in Divizia A editia 2015, dupa ce anul trecut, in acelasi esalon valoric, au facut o figura frumoasa, ambitiile clujenilor fiind acelea de a promova in Divizia Nationala Seniori.

Echipa maghiara, Budapest Exiles, avand o inaintare puternica, a dat o replica consistenta in prima repriza, cand combinata francezo-romana de pe malurile Somensului a condus cu doar 10-0, dupa pauza insa CS Manastur s-a dezlantuit si s-a impus cu rezultatul de 38-0.

Cristi Sauan, Antoine Vinci si Rares Moldovan au fost autorii celor cinci eseuri marcate de clujeni, fostul component al Stejarilor, Sauan, transformand toate reusitele plus o lovitura de pedeapsa, la care vizitatorii nu au avut replica, desi poate meritau macar punctele de onoare.

Echipa trimisa in teren de managerul Lorin Cantor si antrenorii Mircea Nistor, respectiv Lucian Rusu, a avut urmatoarea formula de start: Voivod, A.Vinci, Moldovan-Coussolle, Bernard- Lopez, Joly,  Coussolle -Brochard, Sauan- M.Vinci, Engelbert, Giles, Pop-Voicu, cu mentiunea ca pe parcursul jocului au intrat toti jucatorii din lotul clujenilor.

In deschiderea acestei partidei a avut loc o disputa intre echipele feminine ale Universitatii Cluj si Budapest Exiles, la acesta frumoasa sarbatoare rugbyistica luand parte antrenorul echipei nationale Lynn Howells si managerul Stejarilor, Horatiu Bargaunas.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile