CS Navodari a castigat medaliile de bronz ale Diviziei Nationale de Seniori

CS Navodari si-a respectat pana la capat statutul de revelatie a acestui sezon, reusind sa invinga in finala mica pe Stiinta Petrosani cu rezultatul de 20-18, partida fiind gazduita de stadionul Olimpia din Bucuresti.

Spre lauda lor elevii lui Cornel Suciu au avut puterea de a reveni, fiind condusi la pauza cu 13-5, iar in minutul 42 cu 18-5, doua eseuri, o transformare si o lovitura de pedeapsa inclinand balanta in contul echipei de la malul marii.

Stiinta Petrosani a repetat evoluatia din semifinale, si atunci studentii din Valea Jiului conducand la pauza pe terenul celor de la RC Barlad, pentru a ceda in final, acesta fiind practic primul sezon in Divizia Nationala de Seniori cand echipa lui Alexandru Lupu a ramas in afara podiumului.

Scorul a fost deschis de Stiinta Petrosani prin R. Barbu, care a marcat un eseu in minutul 12, incercarea acestuia fiind transformata de Melniciuc. La numai sapte minute distanta, Zainea a redus din diferenta,  pana la pauza doua lovituri de pedeapsa concretizate de Melniciuc stabilind rezultatul primei reprize.

La fel de bine au inceput studentii petroseneni si partea secunda, cand eseul lui Borz a marit diferenta, acestea fiind insa si ultimele puncte in contul florilor de colt. Revenirea navodarenilor a inceput din minutul 46 cand E.Barbu a semnat un eseu transformat de Trandafir,  pentru a face finalul de joc unul extrem de pasionant.

Astfel, in minutul 63 Parvu a finalizat o actiune a echipei de la malul marii cu eseu, peste alte patru minute lovitura de gratie fiind data de uvertura Trandafir, care a concretizat in puncte o lovitura de pedeapsa.

Pana la final niciuna dintre echipe nu a mai reusit sa modifice tabela de marcaj, CS Navodari impunandu-se cu rezultatul de 20-18, succes gratie caruia au cucerit medaliile de bronz ale editiei 2014 a Diviziei Nationale de Seniori.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile