CS Navodari a inceput pregatirile pentru noul sezon

Sambata, 18 ianuarie, a avut loc reunirea lotului echipei CS Navodari in vederea pregatirii sezonului 2014 la care au fost prezenti 27 de jucatori.

De luni , 20 ianuarie CS Navodari a inceput deja antrenamentele si asa cum ne declara antrenorul echipei, Cornel Suciu, echipa de la malul marii va cuprinde un lot format din 38 de jucatori, dintre acestia un numar de zece avand varsta de pana in 20 de ani.

Desi la finele sezonului trecut a Diviziei Nationale Seniori navodarenii au retrogradat, acestia asteapta confirmarea noii structuri a campionatului pentru a cunoaste cu exactitate esalonul in care vor evolua.

Fata de sezonul trecut, CS Navodari nu a pierdut niciun jucator, reusind sa se intareasca cu Nita de la Grivita si Ciocoiu transferat de la Callatis Mangalia, nefiind exclus ca in lotul echipei sa apara si un jucator provenind din Kenya care in momentul de fata este student la Constanta, obiectivul principal fiind crearea unei echipe competitive in urmatorii doi ani.

Ca un aspect interesant CS Navodari si-a anuntat participarea in acest an la un turneu de rugby 7, Belgrad Winner in perioada 14-15 iunie, pentru ca pe 21 iunie sa primeasca vizita francezilor Les Colognos.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile