CS Navodari a invins pentru prima data pe Stiinta Petrosani in Divizia Nationala Seniori

Pe stadionul Legmas, CS Navodari s-a impus in fata Stiintei Petrosani dupa o prima repriza in care trupa de la malul marii luase un avantaj de 15 puncte, elevii lui Cornel Suciu fiind in acest moment pe pozitia a treia in Divizia Nationala Seniori.

De cand cel de-al doilea esalon valoric al rugbyului romanesc se disputa in actualul format, Divizia Nationala Seniori, CS Navodari si Stiinta Petrosani se intalnisera de trei ori si de fiecare data studentii din Valea Jiului au reusit sa se impuna, motiv pentru care acestia porneau cu un avantaj moral in partida contand pentru etapa a VIII-a.

Pe teren realitatea a fost insa alta, pentru ca dupa dupa cinci minute in care petrosenenii au deschis scorul gratie unei penalitati semnate de Melniciuc si o alta ratata de gazde prin Trandafir, CS Navodari a preluat controlul jocului.

In  minutul opt Comanici a marcat primul eseu al partidei, Trandafir a transformat, iar CS Navodari se afla la conducere pe tabela de marcaj cu rezultatul de 7-3, ecartul crescand la jumatatea primei reprize dupa un nou eseu semnat de Parvu, transformat de acelasi Trandafir.

Rezultatul primei parti a fost stabilit de un nou eseu a lui Parvu, aflat la dubla personala, transformarea apartinandu-i lui Trandafir si o penalitate concretizata de vizitatori prin Melniciuc, intrarea la cabine gasindu-le pe gazde cu un avantaj de 15 puncte.

Repriza secunda a aratat o alta fata a trupei antrenate de Alexandru Lupu si florile de colt au finalizat pentru prima dat in terenul de tinta al gazdelor prin Carvatchi, un eseu transformat de Melniciuc pentru ca scorul sa devina 21-13.

Rezultatul nu a mai suferit modificari decat in ultimele cinci minute de joc, atunci cand Albu a inscris un eseu pentru CS Navodari, iar Nastasiei cu o incercare transformata Melniciuc in contul studentilor petroseneni au stabilit scorul final: CS Navodari-Stiinta Petrosani 26-20.

In ciuda faptului ca au marcat patru incercari, navodarenii nu au luat bonusul ofensiv, diferenta de scor contabilizand bonificatia in dreptul Stiintei Petrosani care, ca si in etapa precendenta cand a pierdut la Galati, s-a ales cu un punct bonus defensiv.

Pentru ambele echipe urmatoarea etapa va fi una deosebit de grea, CS Navodari deplasandu-se la ocupanta locului secund, RC Barlad, in timp ce Stiinta Petrosani va primi vizita liderului neinvins Poli Agro Iasi.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile