CS Navodari a remizat pe propriul teren in partida cu RC Barlad

Desi a condus pana aproape de finalul jocului CS Navodari a ratat in mod dramatic victoria in partida cu RC Barlad din etapa a treia contand pentru Divizia Nationala de Seniori.

Bejan a deschis scorul cu un eseu in minutul 7 al disputei de la malul marii, pe care Trandafir l-a transformat, oaspetii revenind in joc prin Neagu, care a finalizat in terenul de tinta, incercare a carei transformare Ibanescu a ratat-o insa.

Partida a continua dupa acelasi scenariu, F.Croitoru a marcat un eseu pentru navodareni, Trandafir a transformat, oaspetii avadu-l la finalizare pe Braileanu, pentru ca Ibanescu sa rateze a doua oara din fata butului advers.

Scorul pauzei, 17-10, l-a stabilit Trandafir care, dupa doua transformari a concretizat o lovitura de pedeapsa, barladenii irosind patru puncte si astfel elevii lui Cornel Suciu au intrat la cabine cu un ecart de sapte puncte.

Dupa reluare Ibanescu a fost primul care a modificat tabela de marcaj, dar Trandafir a fost din nou eficient si diferenta de scor s-a mentinut pana in minutul 71, cand ramasi in 14 jucatori, Apetroae vazand cartonasul galben, barladenii au egalat.

Astfel Pohrib a concretizat cu eseu avantajul numeric, Ibanescu a transformat, partida luand sfarsit cu rezultatul de 20-20, pentru ca desi a avut sansa victoriei in picior, Trandafir a irosit in minutul 77 o lovitura de pedeapsa.

CS Navodari va juca la Iasi etapa urmatoare in compania Politehnicii, iar RC Barlad va primi vizita Stiintei Petrosani intr-o alta disputa cap de afis al rundei cu numarul patru.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile