CS Navodari invingatoare cu bonus ofensiv la Arad

CSU AV Arad nu a reusit sa tina piept unei echipe in forma, CS Navodari,  care s-a impus pe stadionul din Sanicolau cu rezultatul de 42-3, care a marit zestrea punctelor gruparii de la malul marii si cu bonusul ofensiv.

Doar startul de partida a dat impresia ca aradenii vor reusi sa puna probleme adversarilor, insa dupa ce Puscasu a deschis scorul din lovitura de pedeapsa, elevii lui Cornel Suciu au preluat initiativa si cele sapte eseuri marcate le-au asigurat un succes fara emotii.

Perju a izbutit dubla personala, alaturi de acesta pe lista marcatorilor de eseuri mai trecandu-si numele Papaiane, Dumitru, Parvu, Zainea si Comanici. Din fata butului Trandafir a concretizat cate o transformare si o penalitate, iar Comanici o transformare.

Cu aceasta victorie CS Navodari a ajuns la o serie de patru succese consecutive, din care doua cu bonus ofensiv, in timp ce aradenii devanseaza ultima clasata in Divizia Nationala de Seniori, Stejarul Buzau, doar gratie punctaverajului.

Aradenii vor merge in runda urmatoare pe terenul Stiintei Petrosani, iar CS Navodari va incerca sa-si continue seria pozitiva pe propriul teren in compania celor de la Bucovina Suceava.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile