CSA CSS Steaua Bucuresti este campioana U19

Stadionul National Arcul de Triumf a gazduit finalele Campionatului National de Juniori U19, titlul de campioana revenind celor de la CSA CSS Steaua Bucuresti, care au intrecut pe CS Cleopatra Mamaia.

Finala a fost dominata in mare parte de Steaua, care desi a avut initiativa, a marcat primele puncte destul de tarziu, in minutul 28, Paxaman irosind trei tentative de tinta pana la transformarea eseului marcat de Bencea.

Astfel la pauza ros-albastrii conduceau cu 7-0, imediat dupa reluare insa ecartul s-a marit, acelasi Paxaman, cu o lovitura de pedeapsa, respectiv eseul marcat de Motoc ducand scorul la 15-0, Cleopatra fiind nevoita sa alerge pentru a reveni in joc.

Insistenta tinerilor de la malul marii s-a concretizat in eseul lui Iurea, transformat de Trandafir, insa Steaua a replicat cu o incercare a lui Negoita, cele doua puncte suplimentare venind din piciorul lui Paxaman.

Aproape de final Stratila a inscris inca o incercare pentru Cleopatra, insa a fost prea tarziu pentru ca situatia de pe tabela de marcaj sa mai poata fi rasturnata si astfel Steaua Bucuresti a castigat titlul de campioana nationala la categoria de varsta U19.

In finala mica pentru locurile 3-4, CSS Barlad a trecut de LPS Focsani cu rezultatul de 64-13. Barladenii au marcat zece eseuri, avandu-i ca autori pe Boicu, Cocos, Chirica, Danis, toti cate o dubla, respectiv Toader si Balaban, incercarea de onoare a invinsilor fiind semnata de Tatarus.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile