CSM Bucuresti Olimpia a luat bonusul defensiv in Ghencea

Steaua si CSM Bucuresti Olimpia au disputat o partida frumoasa in lipsa unei mize reale, ambele echipe contribuind la spectacolul din teren, in prologul sezonului regulat.

Militarii, cu un XV de start inedit, Marin Mot dand credit jucatorilor care au evoluat mai putin de-a lungul sezonului, au inceput crispat, lipsa relatiilor de joc fiind vizibila.

In aceste conditii, primele puncte pe tabela de marcaj au fost trecute in contul oaspetilor, CSM-ul reusind prima incercare in minutul 7, atunci cand Surugiu a luat balonul dintr-o spontana si a patruns in terenul de tinta al ros-albastrilor.

Desi Onofrei a ratat transformarea, trei minute mai tarziu, tot el a majorat diferenta de scor dintr-o lovitura de pedeapsa, CSM-ul fiind echipa care a dominat prima parte a jocului, o contributie importanta avand revenitul in randul galben-negrilor, Surugiu.

Steaua si-a revenit insa in partea a doua a primei reprize si in stilul sau caracteristic, I. Dumitru a marcat primul eseu al militarilor, aripa ros-albastrilor ajungand la 12 reusite in terenul de tinta. Patrascu a transformat iar scorul devenise Steaua-CSM 7-8.

Cu doua minute inainte de pauza, dupa ce Marin Mot i-a trimis in teren de pe banca de rezerve pe Vlaicu si Cazan, cei doi au intors rezultatul, Cazan marcand un eseu spectaculos, Vlaicu aducand cele doua puncte ale transformarii.

La cabine se putea intra insa cu un rezultat de egalitate, insa Onofrei si Ispir nu au nimerit cadrul butului, irosind doua tentative de tinta.

Repriza secunda a inceput la fel ca prima, cu CSM-ul fortand marcarea unui eseu, lucru pe care baietii lui Daniel Neaga l-au si reusit in minutul 45, cand dupa o actiune colectiva,  Ciocan a finalizat, transformarea lui Dan Vlad aducandu-i din nou pe oaspeti in avantaj.

Nemultumita cu situatia de pe tabela de scor, Steaua a inceput sa forteze si intr-un interval de numai cinci minute, militarii s-au desprins, dupa un eseu reusit de M. Adascalitei si un altul dupa o fenta de efect marca Vlaicu.

Vlaicu a transformat una din cele doua incercari, iar Steaua a condus pana in ultimul minut cu 26-15 fiind aproape de a lua bonusul ofensiv.

A venit insa minutul 79 si Steaua a ramas in doar 12 jucatori, Patrascu eliminat patru minute mai devreme, fiind urmat pe banca pedepselor de Melinte si Vlaicu.

CSM-ul a profitat de superioritatea numerica si Dan Vlad a marcat un eseu, transformarea fiind ratata tot de el, cele cinci puncte stabilind rezultatul final, Steaua-CSM 26-20 ceea ce a adus galben-negrilor punctual bonus defensiv.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile