CSM Bucuresti Olimpia s-a impus dramatic in fata Universitatii Cluj

Pe stadionul Olimpia din capitala, in ultima partida din runda a XI-a contand pentru SuperLiga CEC Bank s-au intalnit CSM Bucuresti Olimpia si Universitatea Cluj, doua echipe fara sanse de a spera la un loc in Play-Off.

A fost o partida deschisa in care ambele au incercat sa obtina victoria, CSM-ul lipsita de aportul unor jucatori transferati la alte echipe, ardelenii cu cateva nume noi in XV-le de start.

Gazdele au deschis scorul inca din debutul partidei, atunci cand transfromerul Onofrei si-a facut datoria concretizand o lovitura de pedeapsa.

Desi CSM-ul a avut un inceput mai bun, clujenii au preluat initiativa si in mintul 22 I. Mazare a restabilit egalitatea, uvertura alb-negrilor transformand in puncte o penalitate.

Din minutul 28 CSM-ul a ramas in 14 jucatori, Florentin Ion primind cartonasul rosu, minutele care au urmat fiind exploatate de studentii de pe malurile Somesului care au marcat zece puncte.

A. Mazare a reusit un eseu in minutul 33, I. Mazare a transfromat, aceeasi uvertura a studentilor ducand scorul la 13-3 in minutul 39 dupa o lovitura de pedeapsa.

Pana la pauza insa CSM-ul a ripostat si in minutele de prelungire dupa o actiune initiata de Ispir, continuata cu un efort colectiv al gazdelor, finalazarea cu eseu i-a apartinut lui T. Conache. Ispir a ratat transformarea iar la pauza clujenii conduceau cu 13-8.

Repriza secunda a inceput cu CSM-ul in atac si dupa o insistenta care a durat cinci minute, elevii lui Daniel Neaga au reusit cea de-a doua incercare prin Petreanu, Onofrei a ratat transformarea, egalitatea restabilindu-se insa pe tabela de marcaj.

Uvertura gazdelor insa a concretizat in minutele 61 si 66 doua lovituri de pedeapsa si galben–negrii conduceau cu 19-13, pentru ca in minutul 68 I. Mazare sa reduca din diferenta tot in urma unei penalitati.

CSM-ul a ramas in 13 jucatori dupa ce Robert Vasile a primit cartonas galben, clujenii avand in minutele de prelungire sansa remizei, insa din pozitie buna I.Mazare nu a nimerit cadrul butului irosind o tentativa de tinta.

Partida CSM Bucuresti-Universitatea Cluj s-a incheiat cu rezultatul de 19-16, ambele echipe urmand a se intalni in Play-Out.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile