CSM Bucuresti se impune pe terenul celor de la Dinamo

Pe stadionul Florea Dumitrache s-a disputat prima partida din etapa a VI-a contand pentru SuperLiga CEC Bank dintre Dinamo Bucuresti si CSM Bucuresti, victoria revenind cu rezultatul de 53-32 tigrilor, care au obtinut si punctul bonus ofensiv intr-o disputa in care s-au consemnat nu mai putin de 12 incercari.

Primii au marcat cei de la CSM Bucuresti dupa o actiune rapida pe treisferturi prin fundasul Hinkley Vaovasa, eseu transformat de Darren Baron dupa care initiativa a trecut de partea gazdelor care au intors rezultatul cu reusitele jucatorilor Gerald Sibanda si Fili Lomani. Tudorel Bratu a reusit o transformare iar apoi o lovitura de pedeapsa cu tigrii evoluand in inferioritate numerica dupa ce Jack Cobden a vazut cartonasul galben.

A doua parte a primei reprize a apartinut oaspetilor care au trecut in avantaj gratie celor doua incercari marcate de Lasha Azaladze si Adrian Ion, ambele echipe avand pe teren cate 14 jucatori, Stelian Burcea si Laurentiu Melinte fiind trimisi pe banca pedepselor pentru zece minute.

Dupa pauza, jocul s-a reluat cu CSM Bucuresti avand un ecart de sase puncte, insa elevii lui Eugen Apjok s-au dezlantuit si Makefu Tongia a finalizat in terenul de tinta al dinamovistilor pentru ca Darren Baron sa continue concretizarea cu precizie a tentativelor de tinta, scorul devenind 34-15.

In minutul 69 practic soarta partidei era decisa, Omar Baliashvili, Kamil Sobota si Hinkley Vaovasa reusind sa marcheze cate un eseu pentru CSM Bucuresti, pe final, oarecum surprinzator, Dinamo avand puterea de a reveni cu trei incercari marcate de Paula Kata, Dragos Dumitrescu si Claudiu Pelin.

Cu acest success CSM Bucuresti a urcat pe pozitia secunda in clasament iar etapa urmatoare va primi replica celor de la Steaua Bucuresti in timp ce Dinamo Bucuresti se va deplasa in Maramures pentru intalnirea cu Stiinta Baia Mare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile