CSM Bucuresti U23 a obtinut o victorie la scor in ultima partida din DNS

In ultima etapa din Play-Out-ul Diviziei Nationale de Seniori, CSM Bucuresti U23 a primit vizita celor de la CSU AV Arad, iar tigrii bucuresteni au obtinut un nou succes fiind astfel singura echipa din esalonul secund care nu a pierdut nicio confruntare pe teren in acest sezon.

Aradenii au deschis scorul pe stadionul Olimpia prin Puscasu care a concretizat o lovitura de pedeapsa, dar elevii lui Daniele Neaga au raspuns cu patru eseuri, avandu-i ca autori pe Sioeli Lama, Taufui, Ghiur si Dorus, acesta din urma transformand trei dintre reusite.

Prima repiza s-a terminat cu CSM Bucuresti U23 in avantaj de 28-3, iar dupa reluare scenariul s-a repetat, cu o penalitate semnata de Puscasu pentru aradeni si un final in forta al tigrilor, cu Taufui, Fl.Ion si Serban autori a cate unui eseu.

CSM Bucuresti U23 s-a impus astfel cu rezultatul de 47-6 insa dincolo de rezultatele obtinute in acest sezon, aici au avut sansa sa se afirme jucatori tineri, pe care in viitor este posibil sa-i urmarim in primul esalon valoric, SuperLiga CEC Bank.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile