CSM Olimpia Bucuresti a reusit prima victorie in fata Farului la Constanta

Desi sa intalnesc cu regularitate din 2011 in SuperLiga CEC Bank, au trebuit sa se confrunte in Cupa Romaniei pentru ca CSM Olimpia Bucuresti sa castige in premiera la Constanta intr-o partida cu Farul.

Disputa, contand pentru etapa a II-a din cadrul Grupei Dobrogea, a inceput cu marinarii deschizand scorul in minutul 5, cand Jantjies, care l-a suplinit pe Vlaicu, prezent in lotul Stejarilor pentru partidele de la IRB Nations Cup pe post de transformer, a adus primele trei puncte din lovitura de pedeapsa.

Replica bucurestenilor nu s-a lasat asteptata si in minutul 11 Florentin Ion a strapuns pentru prima data defensiva constantenilor, reusind o incercare transformata de Bratu, care astfel i-a adus in avantaj pe oaspeti cu rezultatul de 7-3.

Acest rezultat a ramas inscris pe tabela de marcaj pana in minutul 36, atunci cand Jantjies a marcat dintr-o noua lovitura de pedeapsa, fructificand in puncte avantajul numeric, dupa ce cu doua minute mai devreme Mitu primise cartonas galben.

La pauza CSM Olimpia a intrat cu un avantaj fragil de numai un punct si, in startul reprizei secunde, cu Mitu aflat inca in ultimul minut petrecut pe banca pedepselor, Jantjies i-a adus pe marinari la conducere, concretizand o lovitura de pedeapsa.

Bucuria constantenilor a fost de scurta durata, pentru ca CSM-ul a intors din nou rezultatul, marcand un eseu prin Iacob, iar Bratu a transformat pentru 14-9, acelasi mijlocas la gramada evidentiindu-se din nou in fata butului advers la jumatatea partii secunde cu o lovitura de pedeapsa.

Farul nu a reusit sa strapunga apararea bucurestenilor si astfel singura modalitate de a ramane in joc au fost tentativele de tinta, Jantjies mentinand sperantele marinarilor cu o noua reusita din lovitura de pedeapsa.

In minutul 64 a fost randul lui Mototolea sa vada cartonasul galben, insa vizitatorii nu au putut sa profite de superioritatea numerica, scorul inscris pe tabela de marcaj, 17-12 in favoarea CSM-ului, mentinandu-se pana in minutul 76.

Daca in campionat Farul a dat lovitura pe final, acelasi lucru l-au reusit de aceasta data bucurestenii cu un eseu venit cu patru minute inainte ultimul fluier al arbitrului, transformarea lui Bratu stabilind rezultatul partidei: Farul Constanta-CSM Olimpia Bucuresti 12-24.

Acesta victorie a venit cu mentiunea ca trupa australianului Paul Healy a jucat din minutul 76 in 14 jucatori, Tooala, care in campionat a adunat deja trei cartonase galbene, si-a adaugat la acest capitol unul si in Cupa Romaniei.

Dupa doua etape disputate, in Grupa Dobrogea conduce CSM Olimpia Bucuresti cu 9 puncte, fiind urmata de Farul Constanta si CS Navodari care au acumulat cate 5 puncte, pe ultima pozitie aflandu-se RCM Galati fara puncte acumulate.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile