CSM Stiinta Baia Mare s-a impus in Ghencea

In prima etapa contand pentru Cupa Regelui, CSM Stiinta Baia Mare a castigat partida cu CSA Steaua Bucuresti, zimbrii baimareni impunandu-se chiar pe terenul ros-albastrilor cu rezultatul de 20-15.

Primele zece minute au apartinut elevilor lui George Sava, care s-au desprins la 10-0, dupa un eseu marcat de Petre Neacsu si transformare, respectiv lovitura de pedeapsa concretizata in puncte de uvertura Filip Lazar.

Aveau sa fie insa singurele puncte marcarte de militari in acest joc, pana la pauza baimarenii restabilind egalitatea, cu eseul lui Sefton pe care Samoa Luke l-a transformat, pentru ca apoi din piciorul sau sa vina alte trei puncte in urma unei lovituri de pedeapsa.

Istoria partidei s-a scris intre minutele 57 si 68, interval in care Maravunawasawasa si Bardasu au finalizat cu eseu in terenul de tinta al ros-albastrilor, iar Samoa Luke s-a evidentiat din fata butului cu o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Astfel, CSM Stiinta Baia Mare a inceput cu dreptul in prima editie a Cupei Regelui, urmatorea etapa care va avea loc pe 20 iunie programand in aceasta Grupa B intalnirea dintre Universitatea Cluj si CSA Steaua Bucuresti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile