CSM U 23 Bucuresti s-a impus greu in fata Stiintei Petrosani

Pe stadionul Olimpia, CSM U23 Bucuresti a dispus de Stiinta Petrosani cu rezultatul de 29-13, in etapa a XII-a din cadrul Diviziei Nationala de Seniori, astfel elevii lui Daniel Neaga au bifat cea de-a unsprezecea victorie din tot atatea partide disputate in acest sezon.

Nu a fost un succes facil pentru ca oaspetii au dat o replica curajoasa, mai ales in partea secunda, cand s-au apropiat la doar doua puncte de tigri, dar pe final acestia au marcat un al patrulea eseu gratie caruia s-au ales si cu bonusul ofensiv.

Barbu a deschis scorul din lovitura de pedeapsa insa Dorus, Grigore si Soana au marcat cate un eseu, astfel ca la pauza CSM U23 Bucuresti se gasea in avantaj cu rezultatul de 15-3, chiar daca a evoluat in 14 jucatori pentru zece minute, dupa ce Don a primit cartonasul galben.

La cinci minute dupa reluare Zaharescu a trecut de apararea bucurestenilor si a marcat o incercare transformata de Barbu, gazdele avand mai tarziu ingrata misiune de a avea pe teren doar 13 jucatori, pentru ca Popa si Lama au fost trimisi pe banca pedepselor.

Superioritatea numerica a fost exploatata de Stiinta Petrosani doar prin marcarea unei lovituri de pedeapsa, avandu-l ca autor pe Patrascu, iar Plopeanu si Savin au dat lovitura de gratie cu doua eseuri transformate de Dorus.

In urmatoarea etapa CSM U23 Bucuresti se va deplasa la Arad, iar Stiinta Petrosani va avea parte de o noua confruntare dificila, de aceasta data pe propriul teren in compania celor de la RC Barlad.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile