CSM U23 Bucuresti a obtinut cea de-a treia victorie consecutiva in DNS

Cu puncte incasate doar la Iasi, CSM U23 Bucuresti a ajuns la cea de-a treia victorie consecutiva in Divizia Nationala de Seniori dupa succesul obtinut pe terenul Stiintei Petrosani cu 29-0.

Intariti cu Nere, Ispir, Mitroi sau Plopeanu alaturi de alti patru jucatori straini in primul XV, elevii lui Daniel Neaga au marcat cinci eseuri la Petrosani in fata studentilor, care au ratat prin Barbu in repriza secunda sansa de a marca punctele de onoare.

Rezultatul la pauza a fost de 10-0 in favoarea bucurestenilor dupa doua eseuri avandu-i ca autori pe Soana si Mitroi, de fiecare data insa Ispir a ratat pobilitatea transformarii pentru ca din minutul 35 acestia sa evolueze in inferioritate Fahiua fiind trimis pe banca pedepselor.

In repriza secunda tigrii au marcat trei incercari prin Popovici, Prunaru si Don, doua au fost transformate de Fahiua, o transformare irosind-o Fahiua, bonusul ofensiv fiind unul moral pentru o echipa care nu puncteaza in clasament.

Urmatoarea runda programeaza pentru CSM U23 Bucuresti partida contra celor de la CSU AV Arad, Stiinta Petrosani avand o deplasare de foc la RC Barlad.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile