CSM U23 Bucuresti invinge la scor Bucovina Suceava in Divizia Nationala de Seniori

Pentru CSM U23 Bucuresti partida cu CSM Bucovina Suceava din cadrul etapei a XIV-a contand pentru Divizia Nationala de Seniori a insemnat un nou succes, cel cu numarul 13 din tot atatea partide disputate de elevii lui Daniel Neaga.

Practic a fost un joc fara istoric, la pauza tigrii bucuresteni conducand cu rezultatul de 42-0, dupa ce au marcat sase eseuri, avandu-i ca autori pe Savin, Popovici,Sioeli Lama dubla, Ghiur si Plopeanu, toate transformate de Sioeli Lama si Cretu, primul cu patru,celalat cu doua reusite din fata butului advers.

In partea secunda ecartul a crescut gratie eseurilor lui Sioeli Lama, care a realizat astfel hat-trick-ul personal si Dorus, la scorul de 56-0, sucevenii reusind prima incercare prin Timpau.
Pana la final Savin si Grigore si-au mai trecut numele pe lista marcatorilor de eseuri de partea tigrilor, respectiv Rusu in contul Bucovinei Suceava.

CSM U23 Bucuresti s-a impus cu rezultatul de 68-10 si in urmatoarea etapa se va deplasa la Galati in timp ce Bucovina Suceava va primi vizita celor de la RC Barlad.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile