Curs de arbitraj Level 1 World Rugby și arbitraj la rugby non-contact la Galați

curs arbitraj level 1 navodari

Federația Româna de Rugby prin Comisia Centrală de Arbitri si prin Departamentul Regional Dezvoltare Moldova Sud, în organizarea directorului regional Dorian Secuianu, continuă seria acțiunilor de pregătire a arbitrilor printr-un nou curs care va avea loc vineri, 18 februarie, la Galati.

Cursul va avea loc la Liceul de Transporturi Auto Traian Vuia Galati, în prima parte a acestuia se va pune accent pe arbitrajul la Rugby Non-Contact (Rugby Touch și Rugby-Tag), după care va urma un curs de introducere în arbitraj, în formatul World Rugby Level 1. Cursul va începe la ora 09:00, este gratuit și va fi susținut de către educatori World Rugby.

Cursanții trebuie să parcurgă înainte de a se prezenta la curs modulele: Legile Jocului (Online), Rugby Ready (Online), Concussion Management for General Public (Online) și Introduction to Match Officiating Pre-level 1 (online), urmând să aibă asupra lor certificatele obținute pentru aceste cursuri.

Condiții preliminare cursului:
1. Legile Jocului (Online)
https://passport.world.rugby/ro/regulamentul-de-joc/

2. Rugby Ready (Online)
https://passport.world.rugby/injury-prevention-and-risk-management/rugby-ready/

3. Concussion Management for General Public (Online)
https://passport.world.rugby/player-welfare-medical/concussion-management-for-the-general-public/concussion-management-for-the-general-public/

4. Introduction to Match Officiating Pre-level 1 (Online)
https://passport.world.rugby/officiating/introduction-to-match-officiating-pre-level-1

La finalul cursului, participanții vor primi un certificat World Rugby nivel 1. Cursul va avea atât o parte teoretică, cât și una practică.

Dacă doriți să vă înscrieți la acest curs, termenul limită este  joi, 17 februarie 2022, ora 12:00. Puteți trimite solicitarea dumneavoastră la adresa de e-mail events@frr.ro și să specificați numele și prenumele, vârsta, numărul de telefon și implicarea în rugby.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile