Curs de arbitri Level 1 World Rugby la Iasi, pe 17 septembrie

Federația Română de Rugby prin Comisia Centrală de Arbitri (CCA) organizează un nou curs de formare a arbitrilor. Astfel, vineri , 17 septembrie 2021, la Iași, va avea loc un curs de inițiere în arbitraj, în formatul World Rugby Level 1, rugby XV.

Cursul va începe la ora 10:00 și va avea loc la Stadionul Tepro al echipei CS Politehnica Iași. Cursul este gratuit și va fi susținut de către educatorii World Rugby, George Bărgăunaș și Vlad Iordăchescu. Participanții trebuie să parcurgă înainte modulele Rugby Ready și Legile Jocului și să aibă asupra lor în momentul prezentării la curs, certificatele obținute în urma parcurgerii celor două module.

http://rugbyready.worldrugby.org/?language=en

https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO

Cursul va avea atât o parte teoretică, cât și una practică. La finalul acestuia, participanții vor primi un certificat World Rugby nivel 1, eliberat de CCA.

Dăcă doriți să vă înscrieți la curs o puteți face până joi, 16 septembrie 2021, ora 12:00, la adresa de e-mail events@frr.ro. Este necesar să specificați în mail numele și prenumele, vârsta, numărul de telefon și implicarea în rugby.

FOTO: Dragoș PĂȘCĂNEANU

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile