Curs de preparatori fizici World Rugby Level 1 la Bârlad

Federația Română de Rugby reia seria cursurilor de inițiere și specializare în mai multe sectoare ale pregătirii sportive. Astfel, în această lună, pe 28 august, la Bârlad va avea loc un curs de preparatori fizici certificat World Rugby, level 1.

Cursul va fi suștinut de către educatorul World Rugby Florin Tașcă, preparatorul fizic al echipei naționale de rugby a României,  si se va desfășura pe durata unei singure zile, cu o singură pauză de o oră, la prânz. În intervalul orar 9:00 – 12:00 va avea loc partea teoretică, iar de la ora 13:00 până la 17:00, partea practică, aplicată, a cursului. Acesta va avea loc la Microhotelul Clubului Sportiv Școlar Bârlad.

Înscrierile se pot face până pe data de 20 august la adresa de e-mail cursuri@frr.ro.  Cursul se adresează celor care au vârsta de peste 18 ani, activează în sport și sunt antrenori sau preparatori fizici.

Cei care doresc să participe trebuie să parcurgă inițial modulele Word Rugby, pe care le pot gasi la adresa https://passport.world.rugby/conditioning-for-rugby/.

De asemenea, este importat ca participanții să vină în echipament sportiv pentru ca partea practică să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile