Danie de Villiers, demis de RCM Timisoara

Conducerea clubului RCM Timisoara a decis sa se desparta de antrenorul sud-african, Danie de Villiers, dupa etapa a II-a a Play-Off-ului, meci pierdut de timisoreni la Baia Mare.

Neozeelandezul Grainger Heikell va fi antrenorul principal al echipei, secundul sau fiind Sosene Anesi.

Comunicatul oficial al RCM Timisoara:

„Evolutia nesatisfacatoare a echipei din ultimele etape ne-a determinat sa reanalizam pasii urmatori si sa luam o serie de hotarari strategice pentru Club.

In aceasta ordine de idei, cu toate ca a fost o decizie grea, Actionariatul RCM a hotarat ca schimbarea antrenorului principal este o actiune necesara pentru a reorganiza prioritatile echipei.

Doresc sa ii multumesc pe aceasta cale lui Danie de Villiers pentru aceasta perioada in care s-a dedicat echipei, pentru experienta si cunostintele pe care le-a pus la dispozitia jucatorilor si pentru toate momentele petrecute in cadrul echipei.

Locul lui Danie va fi ocupat pentru urmatoarele etape de catre Grainger Heikell, care astfel va deveni antrenor principal interimar. Grainger va fi secundat de catre Sosene Anesi, fost component al echipei « All Blacks » (nationala Noii Zeelande).

Suntem concentrati pe obiective, ca de fiecare data, si ne dorim sa castigam campionatul. Suntem increzatori ca aceasta schimbare, chiar daca a fost una dura, va fi benefica pentru echipa. Consideram ca ne-am abatut putin de la scopul nostru, si dorim sa ne regasim calea.

Tindem spre succes, iar lucrurile pe care le intreprindem acum se concentreaza pe scopul nostru final.

Privim spre viitor. Stim ca rezultatele noastre depind de noi, de aceea vom depune toate eforturile necesare pentru a fi intotdeauna cei mai buni.”

Dusan Filipas

Vicepresedinte RCM Timisoara

sursa: www.rugby-timisoara.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile