Daniel Ianus – Jucatorul etapei a XIV-a

Steaua Bucuresti a reusit in ultimele doua etape sa-si refaca imaginea , victoriile obtinute la Constanta si pe teren propriu cu CSM Olimpia dand un suflu nou ros-albastrilor pentru partidele ce vor urma.

O contributie decisiva la succesul in fata celor de la CSM Olimpia l-a avut Daniel Ianus, cel care a marcat unul dintre cele patru eseuri ale militarilor pentru o victorie cu punct bonus ofensiv. Ianus nu-si mai trecuse in cont o reusita in terenul de tinta advers din etapa a II-a, cand ros-albastrii au invins pe Dinamo.

Inregimentat din 2008 la Steaua, Daniel Ianus, alaturi de colegul sau Viorel Lucaci, fac din linia a III-a stelista unul dintre motoarele echipei, mereu in lupta dura de pe inaintare, fie ca aceasta apara propriul teren de tinta, fie ca-l ameninta pe cel advers.

Eseul marcat de Ianus in partida cu CSM Olimpia a venit intr-un moment al partidei greu pentru miltarii, care inaintea pauzei erau condusi cu 11-7, incercarea inchizatorului stelist, transformata de veterenaul Dumbrava, schimband cursul jocului.

Daniel Ianus are 12 selectii pentru Stejari si o prezenta la Cupa Mondiala din 2011, pentru ca in echipa nationala de Rugby 7 sa fie o prezenta constanta in turneele de Seven Grand Prix Series.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile