Debut cu victorie pentru CSM Olimpia Bucuresti in Cupa Regelui

Pe stadionul Florea Dumitrache, Dinamo Bucuresti si CSM Olimpia Bucuresti s-au intalnit in cea de-a doua etapa contand pentru Cupa Regelui, victoria revenind tigrilor cu rezultatul de 45-10.

Prima repriza a fost una care s-a jucat sub semnul echilibrului si dupa 40 de minute tabela de marcaj a aratat rezultatul de 9-3 in favoarea vizitatorilor, cu Taljard autor al trei lovituri de pedeapsa, fata de o singura tentativa de tinta izbutita de Onofrei.

Daca CSM Olimpia a stiut sa gestioneze mai bine in prima parte inferioritatea numerica, Nichita fiind sanctionat cu cartonas galben, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu Dinamo imediat dupa reluare, cand eliminarea temporara a lui Bors a dus la doua eseuri primite de alb-rosii.

Suniula si Atelea Okati au reusit sa bata defensiva gazdelor, ambele reusite fiind transformate de Taljard, dupa care a venit randul lui Mitu sa se aseze pe banca pedepselor, chiar si asa, CSM Olimpia marcand un al treilea eseu prin Tudor.

Tigrii au fost in continuare de neoprit, intre minutele 65 si 73 alte trei incercari au fost trecute in dreptul lor, Atelea Okati, aflat la dubla personala, Paila si Malupo Mateo ducand scorul la 45-3, pentru o victorie fara emotii.

Pe final, fara Siaosi Kata, sanctionat si el cu cartonas galben, Dinamo a marcat eseul de onoare prin moldoveanul Dorogan, o reusita transformata de Bratu.

In urmatoarea etapa Dinamo va avea zi libera, in timp ce pentru CSM Olimpia Bucuresti urmeaza o deplasare de foc in Banat, unde vor infrunta pe Timisoara Saracens.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile