Din 2012 se va juca un meci de baraj pentru accederea in SuperLiga

Adunarea Generala a FRR s-a intrunit vineri la Bucuresti

Adunarea Generala a stabilit ca din editia 2012 a SuperLigii locul I din DNS promoveaza in SupeLiga, iar locul VIII din SuperLiga retrogradeaza in DNS. Locul VII din SuperLiga va sustine un joc de baraj cu echipa de pe locul II din DNS, pe terenul acesteia din urma.

Mihai Ispas si Stelian Podarescu au fost alesi membri ai Biroului Biroului Federal ca reprezentanti ai cluburilor de SuperLiga, DNS, Divizia A si Rugby feminin. Pentru cele doua pozitii au candidat: Borzas Danut, Ghenea Corneliu, Podarescu Stelian si Ispas Mihai. Alexandru Perpelea si-a retras candidatura.

Au lipsit de la vot cluburile: CS Constructor Constanta, CSR Callatis Mangalia, CSU Brasov, CS Siromex Baia-Mare, ACS Amia International si RC Venus Piatra-Neamt.
In urma numararii voturilor s-au obtinut urmatoarele rezultate: Mihai Ispas- 18 voturi; Podarascu Stelian – 13 voturi; Ghenea Corneliu – 7 voturi; Borzas Danut – 6 voturi.

Pentru functia de membru in Biroul Federal ca reprezentant al AJR si AMRB, Ciprian Popa a obtinut 4 voturi, in timp ce  Sorin Tranca 1 vot. Ciprian Popa va fi de astazi inainte membru al Biroului Federal.

Marian Ceausu a fost ales cu unanimitate (prin vot deschis) membru in Biroul Federal, ca reprezentant al cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori.

La eveniment au participat 65 de structuri din totalul de 83, astfel ca sedinta a fost statutara.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile