Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

In Complexul Ghencea,pe stadionul eternei rivale, Steaua, Dinamo a dat lovitura si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa o victorie cu rezultatul de 30-18 in fata vicecampioanei, Farul Constanta.

Prima repriza a fost disputata sub semnul echilibrului, dupa 40 de minute tabela de marcaj indicand un rezultat de egalitate, 8-8. Siotame Manu a deschis scorul din dropgol, pentru ca in minutul 23 Dinamo sa se desprinda la 8-0 gratie eseului marcat de Siaosi Kata.

Farul a revenit in joc dupa un eseu semnat de Tajard, egalitatea fiind restabilita de Vlaicu, acesta  a concretizat o lovitura de pedeapsa, finalul primei parti gasind cele  doua echipe cu un jucator mai putin pe teren, datorita a doua cartonase galbene.

Rezultatul de egalitate s-a mentinut pana in minutul 56, cand Vlaicu a dus dintr-o penalitate pentru prima data pe Farul in avantaj, dupa doua minute insa marinarii au ramas din nou in 14 jucatori, Nere fiind cel sanctionat cu cartonas galben.

Dinamo a profitat de superioritatea numerica si eseul lui Fili Lomani, transformat de Caplescu, a intors rezultatul, insa numai pentru trei minute, caci constantenii au replicat cu aceeasi moneda, eseul apartinand lui Apostol, reusita transformata de Vlaicu.

In minutul 69 a venit randul lui Van Neel sa fie trimis pe banca pedepselor, iar bucurestenii au profitat din plin in ultimele zece minute doua eseuri marcate de Siaosi Kata si Tanase, la care s-au adaugat reusitele din fata butului advers ale lui Caplescu, o transformare si o penalitate sa aduca victoria dinamovistilor.

Dupa o pauza de trei ani Dinamo Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, aceasta nefiind intamplatoare dupa evolutiile apreciate ale alb-rosilor in SuperLiga CEC Bank, unde de asemenea au disputat penultimul act al competitiei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile