Dinamo si Steaua au remizat in partida din Grupa Muntenia a Cupei Romaniei

In etapa a V-a din Grupa Muntenia a Cupei Romaniei, pe stadionul Florea Dumitrache, eternele rivale Dinamo si Steaua au incheiat la egalitate, rezultat 17-17, astfel ca alb-rosii au incheiat pe prima pozitie in clasamentul grupei.

Prima repriza s-a disputat sub semnul echilibrului pe tabela de marcaj find consemnate doar opt puncte, cinci pentru Dinamo si trei in contul Stelei. Militarii au deschis scorul dupa o lovitura de pedeapsa concretizata de Lazar, in timp ce Tanase a marcat eseul alb-rosiilor care aveau avantaj la pauza.

In minutul 55 Dinamo s-a distantat la 10-5 dupa eseul tonganului Fili Lomani, insa conationalul acestuia din tabara ros-albastrilor, Sakalia Sosefo, a redus din diferenta prin acelasi procedeu, transformarea lui Lazar restabilind egalitatea.

Elevii lui Stefan Demici au mai trecut o data in avantaj dupa un eseu semnat de Cristea si transformat de Nitu cu sase minute inainte de final Sakalia Sosefo marcand al doilea eseu personal si al Stelei care, transformat de Patrascu, a stabilit rezultatul final, 17-17.

In ultima etapa a Grupei Muntenia, Steaua Bucuresti va evolua pe propriul teren impotriva celor de la RC Barlad, rezultatul acestei partide insa nu mai poate influenta configuratia clasamnetului final, in care Dinamo Bucuresti este pe prima pozitie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile