DNS: CSO Pantelimon – CS UAV Arad 38-20

Divizia Nationala de Seniori.

Astazi, in etapa a doua a play-off-ului Diviziei Nationale de Seniori, CSO Pantelimon a invins cu scorul de 38-20 pe CS UAV Arad.

Oaspetii au inceput mai bine, insa au ratat doua lovituri de pedeapsa in debutul jocului, prin uvertura Baltatu. Abia la a treia incercare, fundasul Grigoras a deschis scorul, iar apoi mijocasul la gramada al gazdelor, Tudorel Bratu, a reusit egalarea.

Aradul a trecut din nou in avantaj dupa un dropgol reusit de Baltatu, insa, desi evoluau cu un om in minus, Stuparu fiind eliminat cu cartonas galben, jucatorii din Pantelimon au marcat un eseu prin Cristian Ion. Transformarea lui Bratu, care a mai si adus apoi puncte dintr-o penalitate, au dus scorul la 13-6.

Finalul primei reprize a apartinut tot echipei ilfovene, care a mai inscris un eseu, de data aceasta in superioritate numerica, prin aripa Manea.
Farcas fusese eliminat, iar Bratu a transformat. Rezultatul primei reprize a fost stabilit dupa lovitura de pedeapsa transformata in puncte de Grigoras, astfel CSO Pantelimon a intrat la cabine cu 20-9.

Gazdele au fortat desprinderea si in partea a doua, iar Pinzaru si Manea au marcat alte incercari, pentru punctul bonus ofensiv. Baltatu a vazut al treilea cartonas galben al partidei, iar Bratu a asigurat o diferenta linistitoare, prin lovituri de pedeapsa si transformari.

Aradenii s-au trezit in ultima parte a meciului, iar Costandache a transformat doua lovituri de pedeapsa.

Eseul de onoare la marcat talonerul Tomascu, care a repus rapid, pe fata unei margini, a reprimit si si-a surprins astfel adversarii.

[superliga_calendar_campionat id=20 etapa=2]

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile