Dublu eveniment la Bucuresti pe 1 septembrie: curs Level 1 World Rugby pentru antrenori si arbitri

Comisarii de citare au participat la un workshop organizat la Bucuresti

Federatia Romana de Rugby continua seria actiunilor de formare a arbitrilor si antrenorilor. Astfel, pe 1 septembrie, la Bucuresti va avea loc un curs World Rugby Level 1 pentru arbitri si un curs World Rugby Level 1 pentru antrenori. Acestea se vor organiza la sediul Federatiei, de pe Bd Marasti nr. 18-20, in sala de conferinte.

„La aceste cursuri se doreste atragerea profesorilor de educatie fizica din Bucuresti care sunt deja angrenati de o lunga perioada in activitatea de rugby tag si <transformarea> acestora in viitori antrenori si arbitri de rugby/ mini-rugby. Totodata aceste cursuri se adresaza si publicului larg care vrea sa descopere modalitatea de a se implica mai mult in activitaea jocului cu balonul oval. Cursul este gandit ca un mix intre activitati teoretice si practice, care ii vor solicita pe participanti, oferindu-le in acelasi timp posibilitatea de a schimba idei si metode de pregatire”, a declarat Daniel Mitrea, Regional Training Manager World Rugby si Rugby Europe.

Inscrierile se pot face pana pe data de 20 august 2017, la adresele de email bogdan.muntean@frr.ro si cristi.almas@frr.ro, motivand in mail intentia de a urma cursurile de initiere.

Cursul este gratuit, la finalul acestuia participantii urmand sa primeasca un Certificat World Rugby level 1.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile