Duminica, 19 martie, la sediul FRR are loc examinarea observatorilor pentru anul 2017

Sambata, 27 februarie, va avea loc la Iasi testarea observatorilor oficiali de joc.

Duminica, 19 martie, ora 10:30, la sediul Federatiei Romane de Rugby va avea loc intalnirea observatorilor oficiali FRR. In cadrul acesteia este programata examinarea observatorilor pentru anul 2017 pentru toate competitiile din rugbyul romanesc. Testarea va cuprinde intrebari din Manualul de SuperLiga, Manualul observatorilor si Codul de Conduita. Aceasta examinare are loc cu scopul de a intregi lista actuala a observatorilor oficiali.

Pe langa aceasta examinare vor avea loc discutii despre desfasurarea competitiei, despre schimbarile de regulament. De asemenea, vor fi vizate si legitimatiile. La finalul intalnirii se va face si o vizionare a meciului Romania – Georgia, programat duminica pe Stadionul Arcul de Triumf, de la ora 15:00.

„Prin aceste actiuni urmarim pregatirea observatorilor oficiali, ce au de facut in timpul meciului, dupa joc, fiecare sa ia masurile care se impun, masuri aprobate de regulamentul Fedaratiei Romane de Rugby. Ne dorim sa punem mai mult accent pe discretia observatorilor, pentru ca jucatorii si arbitrii sunt partea principala a jocului. Rolul observatorului este de a vedea ce se intampla si de a lua masurile necesare. Noutatea in acest an competitional va fi aceea ca raportul media se va trimite si echipelor participante”, a declarat Bogdan Budisteanu, Presedinte al Comisiei de Observatori.

Confirmarile de participare pot fi trimise la adresa bogdan.budisteanu@gmail.com, pana sambata, 18 martie, ora 12:00.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile