Duminica, 20 mai, debuteaza la Barlad a doua editie a Turneului Corturilor

Duminica, 20 mai, la Barlad, pe terenul de rugby Rulmentul va debuta editia a doua a Turneului Corturilor. Competitia are mai multe etape, urmand sa se desfasoare in mai multe locatii din zona Moldovei. Aceasta aduce la start meciuri de minirugby la categoriile de varsta U10 si U12, dar si intalniri de old-boys.

Astfel, la minirugby vor participa juniori de la: Suceava, Focsani, Tecuci, Tanacu si Barlad, iar la Old Boys vor participa: Dacii liberi Iasi, Prietenii rugbiului din Bucovina Suceava, Old Boys “Fii Vrâncioaiei” Focsani”, Zimbrii Tecuci si Old Balls Barlad.

Desfasurat sub motto-ul “Rugby de la mic la mare”, Turneul Corturilor isi doreste sa devina o competitie de traditie pentru echipele de juniori si old-boys in vederea promovarii acestui sport, a cresterii numarului de practicanti, promovarea intensa a valorilor jocului de rugby (disciplina, respect, integritate, solidaritate, pasiune), socializarea intre echipele de old-boys si cele de mini-rugby, pastrarea spiritului traditional moldovenesc in organizarea turneelor.

Aceasta competitie este organizata de asociatiile judetene de rugby Vaslui, Iasi, Suceava si Vrancea, in colaborare cu echipele din orasele gazda si diversi sponsori si sprijinul Departamentului de Dezvoltare Moldova Nord din cadrul Federatiei Romane de Rugby.

Urmatoarele etape vor avea loc la Iasi, Focsani, Suceava si Tecuci.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile