Dupa o prima repriza cu patru eseuri marcate RC Barlad a trecut de Bucovina Suceava in DNS

Desi venea dupa o victorie in fata Stiintei Petrosani, Bucovina Suceava a cedat la Barlad acolo unde gazdele gratie unei prime reprize foarte bune au obtinut o victorie care le-a adus in clasament si punctul bonus ofensiv.

Partida a inceput furtunos pentru gazde si dupa numai sapte minute RC Barlad conducea pe tabela de marcaj cu rezultatul de 10-0 dupa o lovitura de pedeapsa semnata de Marin fundasul barladenilor transformand si eseul semnat de Munteanu.

Pana la jumatatea primei reprize situatia s-a echilibrat si elevii lui Constantin Vlad au revenit in joc cu un eseu marcat de Stefaroi, transformarea apartinandu-i lui Scolobiuc, rezultatul de 10-7 fiind cel mai strans inregistrat de-a lungul partidei.

Si aceasta pentru ca barladenii s-au dezlantuit din nou avand nevoie de numai 11 minute pentru a marca trei eseuri care sa le asigure si bonusul ofensiv, Marin, Popovici si Borcia trecandu-si in cont cate o finalizare in terenul de tinta sucevean, Marin evidentiindu-se si in fata butului cu trei transformari.

Prima repriza s-a incheiat cu rezultatul de 31-7 in favoarea elevilor lui Ioan Harnagea dar si cu doua eliminari temporare de cate zece minute, Munteanu de la gazde si Turcan din tabara vizitatorilor primind cartonase galbene.

Repriza secunda a inceput tot cu RC Barlad modificand tabela de marcaj, un eseu a lui Postolache transformat de Marin a modificat tabela la 38-7 cand nu trecusera decat sase minute de la reluarea jocului, acestea fiind si ultimele pucte reusite de gazde.

Pana la final Bucovina Suceava a reusit sa mai reduca din proportiile scorului, doua eseuri semnate de Flutur si Strugariu dintre care doar una transformata de Scolobiuc stabilind rezultatul final: RC Barlad-Bucovina Suceava 38-19.

Cu acest succes RC Barlad se afla pe pozitia a treia in clasament la egalitate de puncte cu Stiinta Petrosani in timp ce Bucovina Suceava ocupa locul cinci, etapa urmatoare barladenii urmand a se deplasa la Arad iar sucevenii se vor odihni din cauza numarului impar de participante in Divizia Nationala Seniori.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile