Echipa lui Valentin Ursache, Oyonnax, la prima victorie in Amlin Challenge Cup

Amlin Challenge Cup.
Amlin Challenge Cup.

Grupa 1

Biarritz s-a impus pe ternul lui Worcester, bascii revenind de la rezultatul de 12-0 respectiv 15-14 in favoarea englezilor pentru a se impune cu 19-15.

Hammond si Grove au marcat cate o incercare pentru englezi, Pennell o transformare si o penalitate pentru ca victoria lui Biarritz sa fie asigurata de trei eseuri semnate de Ngwenya, Lesgourgues si Molcard, doua reusite fiind transformate de Peyrelongue.

Oyonnax a obtinut prima victorie, rezultat 16-10, reusind sa invinga pe propriul teren formatia engleza Sale Sharks, de la gazde Vali Ursache lipsind in timp ce la englezi moldoveanul Vadim Cobilas a fost titular.

Figuerola a marcat un eseu pentru francezi,Urdapilleta o transformare si doua penalitati, Vullemin o penalitate in timp ce punctele lui Sale Sharks au venit din incercarea lui McKenzie transformata de Macleod si dropgolul reusit de Ford.

Grupa 2

Newport a reusit o victorie surprinzatoare prin proportiile scorului reusind sa invinga pe Bordeaux-Begles cu rezultatul de 40-24.

Leach, Pewtner, Amos, Faletau si Smith au asigurat si bonusul ofenisv pentru galezi, Tovey evidentiindu-se in fata butului advers cu cate trei transformari respectiv lovituri de pedeapsa.

In contul lui Bordeaux au fost trecute un eseu de penalizare si alte doua semnate de Poirot respectiv Lamotte.

Bath a dat un recital de eseuri in Italia jucand impotriva celor de la Mogliano si s-a impus cu un categoric 55-8. Lane a reusit un hat-trick, Day o dubla, restul eseurilor care au adus si bonul ofensiv fiind marcate de Fearns, Eastmond si un eseu de penalizare. Punctele de onoare ale gazdelor au fost izbutite de Ceccato cu o incercare transformata de Cornwell.

Grupa 4

Bayonne a marcat noua eseuri iatlienilor de la Viadana, Rouet,Gerber si Ahotaelioa semnand cate o dubla, Bernard, Bustos Moyano si Fuster culcand si ei cate o data balonul in terenul de tinta advers, toate reusitele fiind transformate de Brett. Pentru Viadana s-a consemnat un eseu de penalizare transformat de Fenner, iar Bayonne s-a impus cu rezultatul de 63-7.

London Wasps a obtinut cea de-a treia victorie castigand categoric cu 47-7 pe terenul lui Grenoble. Pentru englezi, Thompson cu o dubla, Helu, Hayter, Winter-Moates si Bassett au fost autorii eseurilor, Beal inscriind incercarea de onoare a francezilor.

Grupa 5

I Cavalieri au reusit sa obtina primul succes trecand de selectionata portugheza Lusitanos XV cu rezultatul de 40-22. Italienii au luat si bonusul ofensiv reusind un eseu de penalizare precum si alte cinci incercari semnate de Majstrovic, Tempestini, Vezzosi, Von Grunbkow si Souare.

Replica lui Lusitanos XV a constat in trei eseuri, F.Mendes dubla si Cunha, Covas trecandu-si in cont o transformare si o penalitate iar P. Costa o transformare.

Liderii grupei sunt London Irish care au obtinut al treilea succes invingand pe Stade Francais cu rezulatul de 24-13, Fowlie si Lewington marcand eseuri, Geraghty o transformare si patru lovituri de pedeapsa.

Punctele francezilor au fost reusite de Missoup eseu, respectiv Porical o transformare si doua penalitati.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile