Enisei castiga prima mansa a finalei din Rusia

Enisei castiga prima mansa a finalei din Rusia.

Ieri, 15 septembrie, s-a desfasurat prima mansa a finalei Campionatului de rugby al Rusiei. In ultimul act s-au intalnit cele doua formatii siberiene, Krasnyi si Yarsi Enisei, ambele din Krasnoyarsk.

Jocul a avut loc pe terenul primei echipe, gazdele fiind, conform regulamentelor, echipa mai slab clasata la finele sezonului. Enisei (foto: epcrugby.com) a practicat un joc combinativ, in care a impletit efortul inaintarii cu intercalarile troacarilor.

Oaspetii, fosta echipa a antrenorului stelist George Sava, si-au demonstrat  forta de joc, penetrand in doua randuri apararea adversa, pentru eseurile lui Selinski si Temnov. La aceste puncte s-au adaugat tentativele de tinta ale fundasului Kusnarev, autor a trei lovituri de pedeapsa si a unei transformari. De partea cealalta, gazdele au punctat din sase penalitati executate de Riabov.

La pauza, Enisei, care a eliminat in primavara pe CSM Stiinta Baia Mare din Cupele Europene, a condus cu 10-3. La Krasnyi-Yar au evoluat internationalii moldoveni Dumitru Arhip (fost in Tara Galilor la Ospreys, acum imprumutat in Rusia), Titica si Prepelita.

Returul va avea loc pe 23 septembrie, in organizarea celor de la Enisei, care au repurtat a patra victorie stagionala, din tot atatea posibile, impotriva marii rivale. Cele doua echipe din sudul Peninsulei Siberia domina autoritar rugby-ul rusesc,monopolizand trofeele interne, in ultimii ani.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile