Farul castiga in Ghencea cu doua incercari marcate impotriva stelistilor

Cea de a sasea etapa a SuperLigii CEC Bank 2014 i-a adus fata in fata pe stelisti si pe reprezentantii Farului Constanta.

Partida gazduita de stadionul din Complexul Ghencea promitea sa fie o confruntare a ambitiilor, dovedindu-se insa mai putin spectaculoasa decat previzionarile. Primele minute ale intalnirii au prilejuit doua lovituri de pedeapsa, cate una pentru fiecare dintre cele doua adversare.

Primii care au inscris in meciul de astazi au fost oaspetii, Florin Vlaicu reusind sa concretizeze trei puncte pe tabela in minutul trei. O suta douzeci de secunde mai tarziu, stelistilor le-a fost acordata o penalitate, Danut Dumbrava reusind sa aduca egalitatea pe tabela.

Confruntarile primei reprize nu au modificat scorul pana in minutul 29, cand, prin acelasi Dumbrava, Steaua preia conducerea la diferenta de trei puncte, rezultate dintr-o lovitura de pedeapsa reusita.

Dupa cele zece minute de pauza, jucatorii ambelor echipe s-au reintors cu un alt avant in teren, repriza secunda desfasurandu-se intr-un ritm mai alert decat precedenta. La sase minute de la reluarea jocului, Vlaicu a marcat din nou dintr-o penalitate, cele doua adversare ajungand sa aiba in cont cate 6 puncte.

Minutul 47 a adus primul eseul al partidei, autorul fiind stelistul Florin Ionita. La cele cinci puncte ale incercarii s-au adaugat cele doua din transformarea reusita de Dumbrava, scorul ramanand 13-6 in urmatoarele douazeci de minute.

Din minutul 67 stelistii au fost in inferioritate numerica, avandu-l pe Tatu in afara terenului pentru un cartonas galben. Aproape imediat dupa aceasta sanctiune, oaspetii reusesc sa culce balonul in jumatatea adversa prin Renaud Van Neel, eseu transformat de Vlaicu.

Ultima faza a partidei a apartinut tot jucatorilor Farului, care in minutul 75 si-au mai adaugat cinci puncte pe tabela prin actiunea lui Nemia Ranuku.

Confruntarea constantenilor cu ros-albastrii a hotarat scorul final in favoarea oaspetilor de la malul marii,  13-18.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile