Farul Constanta a realizat scorul etapei a IV-a in Cupa Romaniei

Partida contand pentru Grupa Dobrogea din cadrul Cupei Romaniei dintre RCM Galati si Farul Constanta a revenit marinarilor cu rezultatul de 123-9, acesta fiind si scorul celei de-a patra etape.

Farul Constanta a marcat un total de 19 eseuri, dintre care 11 au venit in prima repriza, la pauza tabela de marcaj indicand rezultatul de 73-3, punctele galatenilor fiind marcate de Partenie din lovitura de pedeapsa. In partea secunda gazdele au mai inscris prin acelasi Partenie din doua penalitati, in schimb Farul a replicat cu opt eseuri, scorul de 123-7 fiind stabilit in minutul 75.

De la invingatori s-a remarcat Apostol, autor a cinci eseuri, Neagu cu un hat-trick, Pastrama a semnat o dubla, restul incercarilor fiind marcate de Gheara, Saracila, Taljard, Van Neel, Sasu, Nita, Ralulu si Stratila, alaturi de un eseu de penalizare. Din fata butului s-au remarcat Sabbagh si Apostol, care au inscris 13, respectiv o transformare.

In urmatoarea etapa Farul Constanta va juca la Bucuresti cu CSM Olimpia pentru suprematia in Grupa Dobrogea, in timp ce RCM Galati va evolua pe propriul teren in compania celor de la CS Navodari.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile