Federatia Romana de Rugby organizeaza duminica, 6 noiembrie, la Bucuresti, un curs de prim ajutor level 1 World Rugby

Federatia Romana de Rugby organizeaza duminica, 6 noiembrie, la Bucuresti, un curs de prim ajutor level 1 World Rugby.

Federatia Romana de Rugby continua seria actiunilor cu caracter social prin organizarea unui nou curs de prim ajutor. Acesta este gratuit si se adreseaza tuturor celor interesati, indiferent de pregatirea lor. Astfel, duminica, 6 noiembrie, la Bucuresti, la sediul Federatiei Romane de Romane, de pe Bd. Marasti, nr. 18-20, va avea un loc un curs de prim ajutor Level 1, certificat de World Rugby.

Participantii trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte:
– varsta peste 18 ani
– inscrierea pe http://www.irbplayerwelfare.com
– urmarea si absolvirea modulului de prim ajutor disponibil la linkul http://playerwelfare.worldrugby.org/firstaidinrugby (in limba engleza) sau http://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=9&language=ro (in limba romana) si apoi al modulului potrivit propriului istoric: http://www.irbplayerwelfare.com/?documentid=module&module=21 (pentru cei fara pregatire medicala) si http://www.irbplayerwelfare.com/?documentid=module&module=22 (pentru cei cu pregatire medicala).

Doritorii trebuie sa scrie un e-mail pe adresele iustin.ilioiu@frr.ro si alin.popescu@frr.ro  in care sa isi exprime intentia de a participa la curs, precizandu-si datele de identitate si atasand si un printscreen cu rezultatul absolvirii modulului selectat dintre cele de mai sus. Numarul maxim de participanti la curs este de 18. Inscrierile se pot face pana joi, 3 noiembrie, ora 18:00.

Cursurile se vor desfasura intre orele 09:00-18:00, cu o pauza de masa, oferita de organizatori. Cursurile vor fi coordonate de catre educatorii World Rugby: managerul medical al FRR, dr. Alin Popescu, kinetoterapeutul Iustin Ilioiu si doctor Beatrice Costandache. Prezenta la curs este obligatorie pe tot parcursul desfasurarii sale.„Aceste cursuri se adreseaza mai ales celor care activeaza in staffurile tehnice ale echipelor de rugby pentru a le oferi o pregatire suplimentara in cazul aparitiei unor accidentari in care diferenta in ce priveste recuperarea victimei este facuta de viteza cu care ei reactioneaza. De asemenea, ii asteptam alaturi de noi pe toti cei care doresc sa dea o mana de ajutor celor de langa ei care se pot afla in situatii medicale extreme. Este un curs in care vom pune accentul pe practica, ficare cursant avand posibilitatea sa exerseze tot ceea ce invata”, a declarat Alin Popescu, managerul medical al FRR.

La finalul cursului, absolventii vor primi prin posta, la adresa indicata, certificarea oferita de World Rugby.

Acesta este al treilea curs de prim ajutor organizat in 2016, dupa cele de la Barlad si Bucuresti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile